Activitats

Visita Guiada

Espai d'Inspiració de Gaudí

Una petita excursió guiada pels meravellosos espais on es va inspirar Antoni Gaudí a les muntanyes properes a Escornalbou. Veurem com les evocadores formes de les roques ens dibuixen la Pedrera, la casa Batlló i fins i tot el drac del Parc Güell.

Visita Guiada amb un descobridor

Espai d'Inspiració de Gaudí

Descobrireu directament de la mà dels descobridors els meravellosos espais on es va inspirar Antoni Gaudí. Veurem com les evocadores formes de les roques ens dibuixen la Pedrera, la casa Batlló i fins i tot el drac del Parc Güell.

Cap de setmana o 2 dies

Gaudí: El retorn als Orígens

Voleu conèixer els orígens de la obra de Gaudí: el lloc on es va inspirar, on va viure de jove i quins amics va tenir? I si has llegit la novel.la del mateix nom t’explicarem tots els seus secrets. Què hi ha de veritat i quins son els espais reals per on transcorre.

Visita d’un dia

Escenaris de la Novel.la

Visitarem els escenaris més emblemàtics de la novel.la a la Baronia d’Escornalbou i explicarem què hi ha de veritat i ficció, ja que els llocs, la majoria de descobriments i part de la trama són reals i visitables. Vine a descobrir-ho!

Visita especial amb l’autora del llibre i un descobridor

Escenaris de la Novel.la

Tindreu el privilegi d’escoltar de la mà de l’autora i un dels descobridors com es va gestar la novel.la i què hi ha de veritat i ficció en tot plegat.

Si teniu qualsevol dubte abans de reservar, si us plau, contacteu amb nosaltres | Whatsapp: +34 ‭606 713 047

Xatejar amb Whatsapp
1
😉 Necessites ajuda?
Escornalbou Experience
👋 Hola! Gràcies per visitar-nos!
Et podem ajudar en alguna cosa?